Metalne garaze se izrađuju po standardnim ili po Vašim dimenzijama u zavisnosti od Vaših potreba. Garaže su montažno-demontažnog tipa i montaža se vrši na licu mesta. Garaže su na metalnoj konstrukciji od profilnih cevi koja se obično postavlja na betonsku podlogu.

Mogu biti sa krovom na jednu ili dve vode i sa dvokrilnim vratima. Bravarija Vranić je uvek tu da sasluša sve Vaše želje i zahteve.

Prednosti montažne metalne garaze

Osnovna funkcija ovakvih garaža je pre svega zaštita Vašeg automobila, jer ovo su pre svega garaže za automobil. Ta zaštita se može ogledati u vidu zaštite od vremenskih nepogoda – kiše, snega, sunca. Pored toga, sigurno će Vam pružiti i zaštitu od različitih životinja koje mogu naneti štetu Vašem automobilu.

Pored svoje osnovne funkcije, ovakve garaže za automobile mogu poslužiti i za neke druge svrhe kao što su:

  • odlaganje različitih materijala, ručnog ili baštenskog alata
  • čuvanje manjih motornih vozila i bicikla
  • čuvanje poljoprivrednih mašina
  • čuvanje čamaca ili nekih drugih plovila

Iako su to samo neke od osnovnih funkcija jedne ovakve prostorije, ona uvek može poslužiti i kao radionica ili ostava ukoliko se odlučite za prodaju automobila i nije Vam više potrebna njena osnovna namena.

Ipak pored svega navedenog, osnovna prednost ovakvih garaža je to što se mogu premestiti sa jednog mesta na drugo u relativno kratkom vrmenskom roku i sa minimalnom radnom snagom.

Gde se mogu postavljati metalne garaže?

Ovakve „mini građevine“ ne zauzimaju previše prostora i mogu se postaviti prektično bilo gde de postoji mogućnost za parrkiranje automobila. Zauzimaju prostor malo veći od standardnih dimenzija automobila i možete ih postaviti bilo gde (dvorište, parking mesto…).

Problem sa metalnim garažama može biti to što ukoliko se radi površno i nestručno, one mogu izgledati jako ružno pa možete imati problem da u jednom npr. jako lepom dvorištu koje imate, imate i jednu ružnu građevinu koja štrči narušava sve to.

Zahvaljujući našoj opremljenosti i stručnosti, spremni smo za svaki izazov u poslu, unosimo puno inovacija, kreativnosti i trudimo se da uvek budemo drugačiji. Zato smo sigurni da će garaža koju uradimo za Vas sigurno biti deo koji će ulepšati Vaše dvorište.

Pogledajte galeriju metalnih garaža na stranici GALERIJA